Türkiye’de de görebileceğimiz Tesla Model Y’nin yenilenmiş versiyonu görüntülendi!

Tesla'nın 2025 yılında piyasaya süreceği yenilenmiş Model Y, ilk kez kameralara yansıdı. Fotoğraflar, yeni modelin nasıl bir görünümle geleceği hakkında bize ipuçları veriyor. Elon Musk yönetimindeki Tesla, sunduğu çeşitli modellerle dünyanın en büyük elektrikli otomobil şirketlerinden biri. Firmanın Türkiye’de de Model Y aracıyla faaliyet gösterdiği biliniyor. Şimdi ise bu araç özelinde önemli bir gelişme yaşandı.

Tesla’nın, Model 3'te yaptığı gibi, Model Y’yi de yenilemesi bekleniyordu. Bu beklentiler doğrultusunda yenilenmiş Tesla Model Y, ilk kez ABD’nin Kaliforniya eyaletinde görüntülendi. Fotoğraflar, Türkiye’de de görebileceğimiz yeni tasarımı gözler önüne serdi.

Tesla’nın "Juniper" olarak isimlendirdiği yenilenmiş Model Y’nin fotoğraflarında, aracın ön ve arka kısmının kapatıldığı görülüyor. Bu da bu kısımlarda tasarım değişikliklerinin yapılabileceğini gösteriyor. Görüntüler, "JackIJack" isimli Reddit kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

Kapalı olsa da öndeki değişiklikler dikkat çekiyor. Model 3’ün bu yılın başında yenilenen versiyonu gibi, daha düz bir ön kısım ve farların biraz daha aşağıya çekildiği alçak bir görünüme sahip olması bekleniyor. Bu değişiklikler, otomobilin daha şık görünmesini sağlayabilir. Ayrıca, Model 3'ün SUV versiyonu gibi durup durmayacağı da büyük bir merak konusu.

2025'te Yollarda Olacak

2023’te dünyanın en çok satan arabası olan Model Y’nin yeni versiyonu hakkında bildiklerimiz şimdilik bu kadar. Elon Musk, haziran ayında yaptığı açıklamada, aracın bu yıl değil 2025’te yollarda olacağını belirtti. Musk, bu yıl tanıtılacağına dair bilgilerin yanlış olduğunu ve bu söylentilerin satışlara zarar verdiğini ifade ederek, insanların bu söylentiyi yaymaması gerektiğini vurgulamıştı.

Yeni Model Y, şimdiden büyük bir merak uyandırmış durumda ve 2025’te yollara çıktığında nasıl bir etki yaratacağını hep birlikte göreceğiz.

Daha yeni Daha eski